Reis S1413E

Als u deze reis wilt boeken, gaan we eerst de genoemde prijs controleren. Het kan namelijk voorkomen dat er speciale tarieven voor hotels gelden in de door u gekozen reisperiode: denk bijvoorbeeld maar eens aan feestdagen op de Filipijnen die wij in Nederland niet kennen. Ook bij een late boeking kunnen de prijzen van binnenlandse vluchten afwijken van onze berekening. Daarom controleren wij dus de prijs en we zoeken tegelijkertijd ook een bijpassend internationaal ticket. Meestal zal de prijs van de reis niet afwijken maar er zijn dus uitzonderingen.

Aansluitend krijgt u van ons een definitieve aanbieding en daarvan staat de prijs natuurlijk wél vast. Bij deze aanbieding sluiten we ook een uitgebreidere reisbeschrijving bij. Aan de hand van deze definitieve aanbieding kunt u uw besluit nemen om de reis wel of niet te ondernemen.

U hebt dus géén verplichtingen door het invullen van het formulier!

<-- Als u een kleine wijziging op deze reis wilt maken, dan kan dat natuurlijk. We denken daarbij aan een langer of korter verblijf in Manila of ter plekke.

Natuurlijk kunt u ook aangeven dat u een luxer of minder luxe verblijf wilt hebben en ook kunt u hier aangeven dat u met meer of minder reizigers dan 2 reist.

U ontvangt dan een aanbieding die daarmee rekening houdt.

.

Why Filitravel?

✔ Over 10 years of experience
✔ The best prices
✔ Insolvability insurance GGTO
✔ Member of the Dutch Calamity Fund

T: (+31)13 7370180

Email: info@filitravel.nl